Partners


SLF

Sound + Light Factory is uw partner op het gebied van audiovisuele ondersteuning.

Door jarenlange ervaring heeft Sound + Light Factory zich ontwikkelt tot een betrouwbare partij, die zich bezig houdt met het ondersteunen van vele evenementen zoals beurzen, bedrijfspresentaties en feesten, theaterproducties, festivals en televisieprogramma’s.

Als toonaangevend bedrijf leveren wij u product op maat. Van draadloze microfoon tot complete festivaluitrusting, van ontwerp tot en met de uitvoering. Sound + Light Factory biedt u een totaalconcept. Naast het leveren van audiovisuele apparatuur, beschikken over een eigen designafdeling, waar wij uw project kunnen ontwerpen en u in 3D een realistisch overzicht kunnen geven hoe uw evenement er daadwerkelijk uit komt te zien. Als leverancier van vele A-merken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verkoop van audiovisuele apparatuur en inrichting van uw horeca- of presentatieruimte. Nieuwsgierig wat Sound + Light Factory voor u te bieden heeft, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste adviseurs.

EBM

EBM Security is specialist op het gebied van evenementen beveiliging en consultancy.

Sedert 1993 is EBM Security actief met de verzorging van beveiliging in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen ook studentenorganisaties en dance-evenementen.

Stichting SummerDeejays heeft deze twee op een goede manier bij elkaar weten te brengen. Sinds 2009 organiseren zij jaarlijks het dance-event voor studerend Maastricht; SummerDeejays!

EBM Security mag zich partner noemen van deze organisatie en ondersteunt hen daar waar mogelijk.

Doordat EBM Security door het jaar heen op het merendeel van alle studentgerelateerde evenementen werkzaam is, is er een goede verstandhouding tussen de aanwezige beveiligers en de bezoekende studenten.

Naast het leveren van beveiligingsdiensten is het ook mogelijk voor studenten om bij EBM Security naast je studie aan de slag te gaan als evenementenbeveiliger.

Meer informatie over de werkzaamheden van EBM Security, of werken bij EBM Security vind je op: www.ebmsecurity.nl

like ook onze facebookpagina of volg ons op Twitter

 

 

 

 

 

Hosted by:

wapenkleur (1)

Special thanks to:

download